Nyheder

Retail trends du skal være opmærksom på i 2024

Det er efterhånden et par måneder siden, at vi skrev 2024 i kalenderen, og du har nok allerede lagt mærke til diverse trends. Er du nysgerrig på trends i 2024, så læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig, og hvilke trends du skal holde øje med.

Hvilken indflydelse har Covid 19 haft på danske butikker, og hvordan ser det ud i 2024?

Nævner man i 2024 ordet 'Corona', så er det for de fleste mennesker ikke længere den ellers så kendte mexicanske øl, man kommer til at tænke på. Nej, man tænker selvfølgelig på pandemien i 2020 og de efterfølgende år, hvor hverdagen blev vendt på hovedet og vores vaner ændrede sig markant. Det påvirkede især   detailhandlen markant. Dengang, under de første nedlukninger oplevede danske butikker en strøm af udfordringer. Fysiske butikker stod tomme og mange måtte hurtigt tilpasse sig den nye virkelighed og tænke i nye og innovative baner for at overleve. Her valgte mange at investere i deres online tilstedeværelse for at overleve.

Hvordan forholder din virksomhed sig til de stigende MobilePay priser?

I lyset af MobilePays prisstigninger har flere virksomheder inden for detailhandelen reageret ved at genoverveje deres brug af betalingsløsningen. Har du tænkt over, hvordan du og din virksomhed ønsker at forholde jer til ændringen? Læs om hvordan andre virksomheder forholder sig, men også hvordan du skaber brugervenlighed i din butik udover MobilePay.

Ny lov om obligatorisk brug af digitale kasseapparater fra 1.1.2024 i udvalgte brancher

I dag er der specifikke krav til indholdet af salgsboner fra kasseapparater, når du sælger noget til dine kunder. Fra 1. januar 2024 udvides disse regler til også at omfatte et lovkrav om digital salgsregistrering for visse brancher. I denne blog vil vi informere jer om de nye regler, og ruste dig så godt som muligt, så du kommer lettest igennem skiftet til et digitalt kasseapparat.

Hvordan kan Machine Learning i POS skabe værdi for din butik i 2024?

AI og POS går hånd i hånd, når det kommer til optimering af en butik i 2024. Kunstig intelligens i din butik giver dit POS system mulighed for selv at finde sammenhænge mellem produkter og købsmønstre. Med ekspedientens kendskab til både produkter og lagersortimentet samt data fra tidligere køb, vil Machine Learning være en medspiller for ekspedienten, som står endnu stærkere i salgssituationen. Jo flere salg du har, des mere data og jo mere specialiserede anbefalinger vil systemet generere.

Fra webshop til butik: En gnidningsfri og effektiv overgang, når du åbner din første butik

Overgangen fra at være webshopejer til at åbne din første fysiske butik markerer en spændende rejse, og da du læser dette indlæg så tillykke med milepælen! Skiftet fra at interagere med kunder som navne på en skærm og tal i din webshops backend til pludselig at have rigtige mennesker, der ønsker at købe dine produkter, tilføjer en helt ny dynamik til din forretningsoplevelse. Dog kan det også være en udfordrende proces, da du som iværksætter pludselig står overfor mange nye beslutninger, der skal træffes.

I dette blogindlæg vil vi forsøge at strege et af punkterne fra din huskeliste – nemlig det digitale kasseapparat. Det er her Ka-ching kommer ind i billedet med et moderne POS-system, der gør din overgang gnidningsfri og effektiv.

Digitalt Kasseapparat vs. Traditionelt Kasseapparat: Hvad er forskellen, og hvorfor vælge det digitale?

Når det kommer til effektiv håndtering af salg og transaktioner i detailhandlen, har kasseapparater været en uundværlig del af forretningernes infrastruktur i årtier. Op til 2024 har teknologien udviklet sig og åbnet nye døre for moderne kassesystemer, og spørgsmålet opstår: Hvad er forskellen mellem et digitalt kasseapparat og et traditionelt kasseapparat? Og hvorfor bør virksomheder vælge det digitale alternativ? Lad os udforske de afgørende forskelle og fordelene ved begge løsninger.

Ka-ching - et smart kassesystem til Ipads, Iphones og Macs

Med den stigende efterspørgsel efter mere avancerede teknologier i detailbranchen er det ikke overraskende, at kassesystemer (POS systemer) er blevet en populær løsning for mange virksomheder. Kassesystemer kan hjælpe med at automatisere salgsprocessen og skabe en mere effektiv forretning. I dette indlæg vil vi fokusere på Ka-chings kassesystem og give et indblik i hvad fordelene er.